Κλήσεις Συνδιάσκεψης

Από Το wiki του σεμιναρίου
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Είναι δυνατή η συνδιάσκεψη μέχρι και 5 ανθρώπων με Skype! Η έναρξη μιας κλήσης συνδιασκέψεων είναι απλή με Skype και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει.

Εάν θέλετε να καλέσετε διάφορους ανθρώπους εντελώς ξαφνικά και να αρχίσετε μια κλήση συνδιάσκεψης μαζί τους, πρέπει αρχικά να επιλέξετε τους συμμετέχοντες από τον κατάλογο επαφών σας με το κράτημα "του CTRL" και κάνοντας απλό αριστερό κλικ. Μόλις επιλεχτούν, κάντε κλικ στο κουμπί “συνδιάσκεψη”. Αυτό θα σας παρουσιάσει την καρτέλα συνδιασκέψεων και θα δείτε τα ονόματα των συμμετεχόντων που έχετε καλέσει. Εάν και όταν απαντούν αυτοί οι συμμετέχοντες στην κλήση σας, θα προστεθούν στη συνδιάσκεψη.

Ή, εάν είστε ήδη σε μια ενεργό κλήση και θα επιθυμούσατε να προσθέσετε έναν πρόσθετο συμμετέχοντα σε μια συνδιάσκεψη, μπορείτε να επιλέξετε το πρόσωπο που θέλετε να προσθέσετε στη διάσκεψη από τη λίστα επαφών σας και να κάνετε κλικ στο κουμπί συνδιάσκεψης ή μπορείτε απλά να κάνετε δεξί κλικ σε μια νέα επαφή από τη λίστα επαφών σας και να επιλέξετε "πρόσκληση στη συνδιάσκεψη".

Λάβετε υπόψη ότι από τα άτομα της συνδιάσκεψης (το πρόσωπο που άρχισε τη συνδιάσκεψη) είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να προσθέσει τους νέους συμμετέχοντες. Επιπλέον, επειδή οι διασκέψεις Skype γίνονται Peer-to-Peer(Σημείο προς Σημείο), είναι σημαντικό ότι ο οικοδεσπότης διασκέψεων (το πρόσωπο που αρχίζει τη διάσκεψη) έχει μια καλή σύνδεση με το Διαδίκτυο και έναν καλό υπολογιστή. Εάν προγραμματίζετε να πραγματοποιήσετε συνδιάσκεψη με πολλούς συμμετέχοντες πρέπει να επιλέξετε το πρόσωπο με την καλύτερη σύνδεση με το Διαδίκτυο για να είναι ο ιδρυτής (οικοδεσπότης) της διάσκεψης.